Yükleniyor...

Ankara Psikodrama Haftası

Ankara Psikodrama Haftası

Abdülkadir Özbek Psikodrama Derneği ve Ankara Psikodrama Derneği’nin birlikte düzenledikleri Ankara Psikodrama Haftası 10-16 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

APH iki ayrı etkinlik programı ile Ankara halkıyla ve ruh sağlığı alanıyla ilişkili kişilerle buluşacaktır. 10-14 Aralık 2018 tarihleri arasında, Ankara’daki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının, üniversitelerin, belediyelerin ve sivil toplum örgütlerinin de katkılarıyla psikodramayı Ankara halkıyla buluşturup halkımızın günlük yaşamlarında  psikodramada yararlanması  için çeşitli psikodrama ve sosyodrama etkinlikleri düzenlenecektir.

15-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji ABD’nın katkılarıyla iki günlük bir sempozyum programı düzenlenecektir.

Kayıt olunarak katılım sağlanabilecek bu sempozyumda psikodramaya ve onunla ilişkili bazı alanlara dair paneller, konferanslar ve çeşitli psikodrama/sosyodrama grup uygulamaları yer alacaktır.

Sempozyum için son kayıt tarihi 7 Aralık 2018‘ dir. Sempozyum sonunda katılımcılarımıza Katılım Belgesi verilecektir.

Sempozyumumuz ruh sağlığı alanıyla ilişkili kişilerin yanı sıra tüm Ankara halkının katılımına açıktır.